Årskort


Med et årskort til VADEHAVSCENTRET får du fri adgang til VADEHAVSCENTRETs udstillinger samt en masse andre fordele, blandt andet 10% rabat på sommerhusudlejning samt 50% rabat på entréen til andre fantastiske danske og nordtyske attraktioner.

 

Årskortet fordele:

- fri adgang til VADEHAVSCENTRETS udstillinger et helt år.

- 50 % rabat på entré til følgende attraktioner:

Den Gamle By, Koldinghus, Egeskov Slot, Givskud Zoo, BrandtsFjord og Bælt, Det Grå FyrNaturama, UNIVERSEPhänomenta, Westküstenpark, 
Arche Warder, Multimar Wattforum

- 10 % rabat på leje af sommerhuse ved Novasol og Dansommer.  

 

Årskort kan købes på VADEHAVSCENTRET eller online.

Årskort til Vadehavscentret

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk