Café


 

I caféen kan du købe kolde og varme drikke, en let frokost og kage. Bemærk at både madvarer og drikkevarer, der kan købes i caféen er økologiske. Er I mere end 10 personer, der skal have mad, vil vi gerne bede jer ringe i forvejen.

Caféens lune køkken lukker kl. 15:00, men der serveres kaffe og kage indtil kl. 15:30.

Vi forbeholder os retten til at lukke cafeen på grund af travlhed. 

Cafeén samt butikken er forbeholdt centrets gæster.

 

Kaffe/kage eller let frokost for grupper/erhverv:

Ved besøg i VADEHAVSCENTRETS udstilling, Trækfuglenes Vadehav, arrangerer vi gerne kaffebord eller let frokost i vores café eller konferencelokale til max. 80 personer. Ring for nærmere aftale.

Vi forhandler økologisk Hansen Is. 

Ønsker du et privat arrangement, så kan du læse om vores mødelokaler her.

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

LÆS MERE

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR.: 24245861 • info@vadehavscentret.dk