Naturlige rammer om din business


Arrangementer for erhvervslivet på VADEHAVSCENTRET

VADEHAVSCENTRET tilbyder oplevelser i verdensklasse. Vores placering midt i Nationalpark Vadehavet giver muligheder for så vel oplevelser ud af huset som inden døre i vores nye store udstilling. Dette giver de perfekte rammer for møder og konferencer.

De nye bygninger er tegnet af Dorte Mandrup og må betegnes som ganske unikke. Lokalerne er lyse og behagelige og indrettet med nyt av-udstyr.

Vores kompetente personale er klar til hjælpe med planlægning af forplejning og aktiviteter. Lad en naturvejleder krydre jeres møde med en kortere eller længere tur ud i Nationalpark Vadehavet eller en rundvisning vores udstillingen. Se forslag til ture her.

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

LÆS MERE

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR.: 24245861 • info@vadehavscentret.dk