Aktiviteter i vinterferien 2019


Alle hverdage i vinterferien (uge 7) kan du møde en naturvejleder på Vadehavscentret. Ugens helt store tema er SALT, derfor står naturvejlederen klar med en helt masse aktiviteter og småforsøg der omhandler netop det. Derudover har vi også en fiskedissektion om tirsdagen og en fugledissektion om torsdagen, og mon ikke nogle af dem har en helt speciel relation til salt og havet.

I uge 8 har vi også en naturvejleder til fiske- og fugledissektion om hhv. tirsdagen og onsdagen.

Naturvejlederen er til stede alle hverdage fra kl. 10:30 til 15:00 i uge 7. 

 

Arrangementet er gratis ved køb af entré:
Voksen: 100 DKK
Barn (4-13 år): 50 DKK
Barn (0-3 år): gratis

 

Offentlige ture i uge 7 og uge 8:

Foruden at møde en naturvejleder i udstillingen, så har du også mulighed for at tage med på en af vores offentlige ture i ferien. Klik på linket, hvis du vil vide mere om vore Østerssafari og Østerstur.
- Onsdag, d. 13. feb.: Den Lille Østerstur
- Torsdag, d. 14. feb.: Vadehavsmad
- Torsdag, d. 21. feb.: Den Lille Østerstur
- Lørdag, d. 23. feb.:  Østerssafari
- Lørdag, d. 23. feb.: Den Lille Østerstur
- Søndag, d. 24. feb.: Østerssafari

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

LÆS MERE

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR.: 24245861 • info@vadehavscentret.dk