Aktiviteter i sommerferien


Alle hverdage i ferien kan du møde en naturvejleder på Vadehavscentret. Naturvejlederen vil stå med lidt forskellige spændende og lærerige aktiviteter i Himmelrummet og vores udearealer, så du kan lære endnu mere omkring Trækfuglenes Vadehav og få svar på alle dine spørgsmål om Vadehavets spændende liv.

Naturvejlederen er tilstede alle hverdage fra kl. 10:30 til 15:00 i ugerne 27 til 32.

Arrangementet er gratis ved køb af entré:
Voksen: 100 DKK
Barn (4-13 år): 50 DKK
Barn (0-3 år): gratis

 

Offentlige ture i sommerferien

Foruden af møde en naturvejleder i udstillingen, så har du også mulighed for at tage med på en af vores offenlige ture i. Vi har nemlig sammensat et fint turprogram for hele ferien med rundvisninger i udstillingen og ture ud i Vadehavet. Se alle vores offentlige ture her.

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

LÆS MERE

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR.: 24245861 • info@vadehavscentret.dk