COVID-19 opdatering


Denne side vil opdateres løbende, men da udmeldninger fra regeringen kan komme hurtigt, så kan informationerne være forældet.  

Besøg på Vadehavscentret

 

Vadehavscentret er på nuværende tidspunkt ikke underlagt nogle coronarestriktioner 

På tur med Vadehavscentret

Vi holder os løbende opdateret med COVID-19 restriktionerne, og kan derfor foretage ændringer på turene løbende. Dette kan betyde:

- Aflysning af turen eller enkelte billetter.

- Ændringer i turbeskrivelse eller turens forløb.

Hvis turen bliver aflyst eller der bliver foretaget store ændringer på turen, så vil vi selvfølgelig kontakte jer hurtigst muligt.

 

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk