Efterårsferien 2023


Vi arbejder allerede på spændende aktiviteter. Så snart de er færdige vil siden her blive opdateret.

 

Arrangementet er gratis ved køb af entré:

Voksen: 130 DKK
Barn (4-13 år): 50 DKK
Barn (0-3 år): gratis

 

Foruden aktiviteterne i udstilligen, så har vi også planlagt en række offentlige ture:

 

Tirsdag den 16. oktober

Vadehavsekspedition - Er du klar til at udforske havbundens dyreliv med hele familien? Så tag med på tur og bliv en vaskeægte vadehavsekspert. Turen er mest for familier med mindre børn.

 

Onsdag den 18. oktober

Lille østerstur - Tag med på vores lille østerstur hvor vi kører i Jeres egne biler til vadehavet. Herfra går vi cirka 4 km i alt, til og hjem fra en østersbanke.

 

Torsdag den 19. oktober 

Vadehavsmad - Kom med ud i Vadehavets spisekammer, hvor vi samler delikatesser, som vi efterfølgende tilbereder over bål.

Tur i Verdensarven - Kom med på tur tæt på Nationalpark Vadehavet og hør om naturen og kulturen i området omkring Vadehavscentret!

 

Fredag den 20. oktober

Vadehavsekspedition - Er du klar til at udforske havbundens dyreliv med hele familien? Så tag med på tur og bliv en vaskeægte vadehavsekspert. Turen er mest for familier med mindre børn.

 

Lørdag den 21. oktober 

Østerssafari - Dette er den mere krævende østerssafari, hvor vi går cirka 8 km i alt, iført Waders. Også denne tur kræver I har egen bil. 

Østers og bål - Tag med på vores lille østerstur hvor vi kører i Jeres egne biler til vadehavet. Herfra går vi cirka 4 km i alt, til og hjem fra en østersbanke. Herefter går turen tilbage til centret hvor vi tilbereder vores fund over bål, med garniture fra vores cafe og et glas bobler.

 

 

Du køber billet til turene i vores turkalender

 

Sæler i efterårsferien
Sort Sol i efterårsferien

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk


Privatlivspolitik | Cookie indstillinger