Vinterferien 2023


I vinterferien (uge 7) mellem kl 10.30 og 14, vil Himmelrummet på Vadehavscentret være spækket med aktiviteter. Uanset om du ønsker at være kreativ, spille spil eller opstille forsøg, har vi noget til dig.

Hvordan virker en østers? Naturvejlederen vil dissekere østers og vi snakker om deres biologi og spændende tilpasninger. Vi kigger også på deres evne til at filtrere havvand, ved at opstille simple forsøg.

Føler du dig kreativ? Vi har indsamlet en masse østersskaller som kan du kan tegne i og bruge til at lave uroer med. Uroerne kan også dekoreres med perler og drivtømmer.

Du har mulighed for at farvelægge din egen fastelavnsmaske med nogle af de dyr man kan finde ved vadehavet.

Vil du hellere spille et spil? Prøv vores egen udgave af Ludo (Vudo) eller vores ”fiskedam” som giver dig mulighed for at lære om vadehavet på en anderledes måde.

 

Hvis ikke du kan beslutte dig for hvilken aktivitet der lyder mest spændende, så deltag i dem alle sammen! 

 

Aktiviteterne i Himmelrummet er gratis ved køb af entré:


Voksen: 130 DKK
Barn (4-13 år): 50 DKK
Barn (0-3 år): gratis

 

Derudover har vi også nogle andre ture du kan finde på turkalenderen

 

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk


Privatlivspolitik | Cookie indstillinger