Sommerferien


På VADEHAVSCENTRET kan du opleve en masse i sommerferien. Gå på opdagelse i vores to udstillinger, Trækfuglenes Vadehav og Vadehavsfortællinger, eller tag med en naturvejleder på tur ud i Vadehavet. 

I udstillingsrummet "Himmelrummet" skal kører vi temaet FN's Verdensmål. Det vil derfor være muligt at deltage i sjove og spændende aktiviteter om Livet i Vandet og bæredygtighed.

Der vil være en naturvejleder til stede i udstillingen fra 10:30 til 14:00.

VADEHAVSCENTRET har åben alle dage fra kl. 10:00 til 17:00 i sommerferien

Entré til Vadehavscentret:
Voksen: 120 kr.
Barn (4-13 år): 50 kr.
Barn (0-3 år): gratis
Årskort (barn/voksen): 95 kr. / 230 kr.

 

Offentlige ture

Her kan du finde vores offentlige turkalender. Vi har arrangementer næsten hver dag i hele sommerferien (uge 27 til 32 samt uge 33 og 34). Klik på turene for at læse mere om det.

Du finder vores offentlige tur kalender her.

 

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk