Facebookkonkurrence betingelser


Konkurrencebetingelser:
Vind to billetter til VADEHAVSCENTRET

  1. Berettigelse til deltagelse

Konkurrencen afholdes af VADEHAVSCENTRET, Okholmvej 5, Vester Vedsted 6760 Ribe, CVR Nr.: 24245861. Konkurrencen er ikke købstinget. For at deltage i konkurrencen skal man følge VADEHAVSCENTRETs Facebookside samt skrive sit svar i kommentarfeltet på spørgsmålet, ”Hvor stort et vingefang har vores udstoppede havørn i udstillingen Trækfuglenes Vadehav?” samt være fyldt 18 år med bopæl i Danmark. Ved at deltage accepterer deltageren automatisk konkurrencebetingelserne og bekræfter at være fyldt 18 år. Det er ikke tilladt at deltage i en andens navn. Konkurrencen løber fra den 21. juni 2023 til den 9. juli 2023, hvorefter vinderen bliver trukket ud af de rigtige svar.

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook / Instagram.

2. Præmie og udtrækning af vinder

Der udloddes 2 voksenbilletter til VADEHAVSCENTRET. Præmien har en samlet værdi af cirka DKK 280 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Præmien skal anvendes inden den 31. december 2023.

Vinderen bliver underrettet via Facebook i uge 28. I forbindelse med denne underretning vil vinderen blive opfordret til at meddele VADEHAVSCENTRET om supplerende kontaktoplysninger, der er nødvendige for at modtage præmien.

Det er kun muligt at deltage én gang per person. Hvis en deltager ikke svarer eller ikke kan træffes inden for 14 dage efter tidspunktet for underretningen, bortfalder vedkommendes krav på præmien, og en ny vinder findes.

Trækning af vinderen foregår ud fra tilfældighedsprincippet.

Ansatte i VADEHAVSCENTRET samt deres husstande og VADEHAVSCENTRET samarbejdspartnere kan ikke deltage i konkurrencen.


3. Afsluttende bestemmelser
Præmien kan ikke overdrages til en tredjepart. Resultatet kan ikke indbringes for domstolene. VADEHAVSCENTRET hæfter generelt ikke for, at deltagernes oplysningerne er korrekte og fuldstændige. Deltageren kan ikke gøre krav på godtgørelse, skadeserstatning eller lignende over for VADEHAVSCENTRET.

 

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk


Privatlivspolitik | Cookie indstillinger