Støtteforeningen Baglandet


 

Baglandet er VADEHAVSCENTRETs støtteforening, hvis formål er at udbrede kendskabet til VADEHAVSCENTRET og dets virke. Dertil bibringe medlemmerne også med støtte og inspiration til videreudvikling af VADEHAVSCENTRET og de aktiviteter, der foregår i og omkring centret. Samt at medvirke til aktiviteter, som kan skaffe økonomiske midler til VADEHAVSCENTRET.

Som medlem af Baglandet har du samme fordele som dem med årskort. Læse mere om fordelene ved årskort her. Der ud over har du som medlem af Baglandet nogle ekstra fordele:

- Baglandet og VADEHAVSCENTRET arrangerer en eller to årlig(e) udflugt(er) for medlemmerne.

- Nyhedsbreve om aktuelle begivenheder vedrørende foreningen og VADEHAVSCENTRET.

- Mulighed for deltagelse i interessegrupper: Vedligehold af VADEHAVSCENTRETS udearealer, assistance i Cafe og Butik ol.

Følg med på Baglandets Facebookside.

Tilmeldning til Baglandets ture kan ske ved at kontakte VADEHAVSCENTRET direkte.

 

Nedenfor vil du kunne finde nyhedsbreve fra Baglandet, samt indkaldelser til og referater fra generalforsamlingerne.

Baglandets tur til Sild.

Østerstur til Rømø

Østerstur til Rømø

Baglandet-udflugt

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk


Privatlivspolitik | Cookie indstillinger