DAGENS PROGRAM

"Jeg vil invitere jer med ned under havets overflade til en verden, vi sjældent oplever. Med teknologi som vores mediator, vil vi få en dybere forståelse af havets liv og plastikkens indvirkning. Dette åbner vores sind og skaber en forbindelse mellem os og havets udfordringer."

EN SANSELIG REJSE
Workshoppen består af to dele. Første del fokuserer på at nærstudere plastikkens farverige univers og dykke ned i dets fortællinger. Vi justerer vores sanser for at forberede os til den næste del af rejsen, hvor vi vil opleve en spekulativ rejse frem til år 2050, hvor vi gennem virtuel reality (VR) får mulighed for at opleve livet under havets overflade.

Workshoppen er skabt til at være denne sanselige intense rejse, så det er arrangeret i grupper af 6-10 deltagere ad gangen. VR-oplevelsen varer cirka 8 minutter per person og vil give en sanselig forståelse af plastikkens byrde.

Værkerne der bliver skabt gennem workshoppen, vil blive en integrerende del af den endelige udstilling, hvor de deltagende bidrager til kunstværket UNDER OVERFLADEN.

Billetter er gratis ved køb af entre til Vadehavscentret - men kræver tilmeldelse da der er begrænsede pladser. For booking klik her