Uanset om det er foredrag, studietur, erhvervsmøde eller andet, så er vi det helt rigtige sted. Vi kan let håndtere store grupper på vores ture, da vi er fem faguddannede naturvejledere til at guide jeres gruppe. Vi skræddersyr jeres firmaevent, så der både er oplevelser og tid til fordybelse. Vi kan arrangere alt lige fra morgenmad til overnatning og alt det indimellem. Vi henviser til vores events for nogle mindeværdige oplevelser.

Bestiller du et arrangement hos os, er du sikret storslået og anderledes indhold. Uanset om det skal være en ekspedition, en mindre tur eller en rundvisning på Vadehavscentret. Vi kan bookes til om dagen, om aftenen eller i weekenden. Vi kan håndtere større såvel som mindre grupper, og vi forestiller os, oplevelserne vil behage enhver.

Vi har under alle omstændigheder mulighed for at sammensætte det program, som passer allerbedst til jeres organisation, ud af en lang række events. Alle vores biologer har stor erfaring med grupper, og vi har den UNESCO klassificerede verdensarv lige uden for døren. Vi ligger i Danmarks absolutte største naturreservat og landets største Nationalpark.