Stærnenes dans er en dans på liv og død. De smukke formationer er bestemt af antallet af rovfugle, der jager stærene. Naturvejlederne observerer stærene i dagene før turen og gør deres bedste for at finde stærens nattehvile. Der er dog ingen garantier, når det kommer til naturen – ingen ved præcis, hvordan aftenen bliver. Det er det, der gør det så spændende! Tag med på en interessant og lærerig rejse, hvor naturguiden vil fortælle dig meget mere om stærenes vidunderlige liv.


Da vi står stille mens vi venter på at stærene kommer, og deres dans kan vare til efter solnedgang, er det nødvendigt at være varmt klædt på, med hat, uld og vindtæt og vandtæt overtøj. Det kan også være en god idé at medbringe mad, kaffe og siddemåtte, mens du venter. I vådt terræn kan vi blive nødt til at gå op til 1 km. Så tag noget fornuftigt vandtæt fodtøj med.


VIGTIGT: Turen starter på Hotel Dagmar. Foretrækker du at være på P-syd, er mødetidspunktet senest 10 minutter efter “turstart”. Vi tager bussen til det sted, som vi synes er bedst den dag. Det kan være i Tøndermarsken såvel som syd for den dansk-tyske grænse.