Skoler


Tag din klasse med på en tur ud i Nationalpark Vadehavet med en af VADEHAVSCENTRETs naturvejledere. Før eller efter turen understøttes aktiviteterne ude af en oplevelse i udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV. På turen ud i Nationalparken kan vælges mellem vores forskellige Vadehavsture, der alle er tilpasset Fællesmålene. I kan også ringe og tage en snak med en naturvejleder, så laver vi en tur, der passer lige til det, I gerne vil arbejde med.

Skal I på lejrskole, kan I se skolepriser her og finde praktisk information om overnatning mm. i området her. Kommer I fra en af Esbjerg Kommunes skoler, tager naturvejlederne også gerne ud og laver gratis naturvejledning i jeres nærområde eller i klasselokalet. Læs mere her

Forbered jer til besøget på www.mitvadehav.dk, hvor I kan finde opgaver og film, der giver en god introduktion til Vadehavet. 

Alle vores skoleforløb kan findes nedenfor eller på ude.nu.

 

HUSK at medbringe! Gummistøvler, varmt vind- og vandtæt tøj samt en madpakke og drikkevarer. Om sommeren er det en god idé at medbringe solcreme, kasket, ekstra strømper og evt. bukser.

VADEHAVSCENTRET råder over et par terrængående kørestole, som kan lejes til elever med handicap.

 

Klik HER for vejledning til at booke en tur til din skoleklasse

 

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk


Privatlivspolitik | Cookie indstillinger