Tag din klasse med på en tur ud i Nationalpark Vadehavet med en af VADEHAVSCENTRETs naturvejledere. Før eller efter turen understøttes aktiviteterne ude af en oplevelse i udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV. På turen ud i Nationalparken kan vælges mellem vores forskellige Vadehavsture, der alle er tilpasset Fællesmålene. I kan også ringe og tage en snak med en naturvejleder, så laver vi en tur, der passer lige til det, I gerne vil arbejde med.

Skal I på lejrskole, kan I se skolepriser her og finde praktisk information om overnatning mm. i området her. Kommer I fra en af Esbjerg Kommunes skoler, tager naturvejlederne også gerne ud og laver gratis naturvejledning i jeres nærområde eller i klasselokalet. Læs mere her. 

Forbered jer til besøget på www.mitvadehav.dk, hvor I kan finde opgaver og film, der giver en god introduktion til Vadehavet. 

Alle vores skoleforløb kan findes nedenfor eller på ude.nu.

HUSK at medbringe! Gummistøvler, varmt vind- og vandtæt tøj samt en madpakke og drikkevarer. Om sommeren er det en god idé at medbringe solcreme, kasket, ekstra strømper og evt. bukser.

VADEHAVSCENTRET råder over et par terrængående kørestole, som kan lejes til elever med handicap.

Klik HER for vejledning til at booke en tur til din skoleklasse