For gangbesværede


Oplevelser for alle!

VADEHAVSCENTRET tilbyder oplevelser for alle. Det gælder både voksne, børn, institutioner, foreninger og erhverv.

Er man gangbesværet er det, i forbindelse med ture, muligt at låne en specialdesignet elkørestol til kørsel på vaden ved lavvande.


I VADEHAVSCENTRETs udstilling er der både spændende viden for de voksne, og mulighed for aktiviteter for børnene. Bruger man kørestol eller rollator kan man uden problemer færdes rundt i udstillingen.

Tilgængeligheden er altså stor for alle, både inde i VADEHAVSCENTRETs udstilling og på vores ture ud i Nationalpark Vadehavet.

 

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk