Mødelokaler


VADEHAVSCENTRET kan tilbyde en række forskellige lokaler til brug ved konferencer, møder, workshops mm. Her er hurtig internetforbindelse til fri afbenyttelse for alle.

 

Konferencelokalet

Konferencelokalet er lyst og venligt. Det er udstyret med projektor og har plads til ca. 100 personer på stolerækker eller 80 ved borde.

 

Mødelokale 1: Sandkutlingen 

Mødelokalet "Sandkutlingen" er lyst og luftigt. Det er udstyret med projektor og stor touch skærm. Her er plads til 70 personer på stolerækker eller 35 ved borde.

 

Mødelokale 2: Skrubben 

Fint og nyt lokale udstyret med storskærm. Her kan stilles stolerækker op til 40 personer eller borde til 25. Lokalet er velegnet til præsentationer og gruppearbejde.

 

Mødelokale 3: Naturskolen

Hyggeligt indrettet med akvarier og udstoppede fugle. Lokalet er udstyret med storskærm og kan rumme 40 personer på stolerækker eller 25 ved borde.

 

Mødelokale 4: Udsigten

Et mindre lokale med udsigt ud over Vadehavet - velegnet til gruppearbejde eller bespisning. Udsigten kan rumme 56 personer ved rundborde.

 

Café

Arrangement i konferencelokalet, 2017.

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk


Privatlivspolitik | Cookie indstillinger