Oplevelser kombineret med møde


VADEHAVSCENTRET tilbyder en lang række aktiviteter i forbindelse med jeres møde/konference. Vi tilpasser aktiviteterne til den tid i har til rådighed, årstid, tidevand og jeres særlige ønsker. Få en rundvisning i vores udstilling eller lidt frisk luft på en tur ud i Vadehavet mellem møder og oplæg.

Turmulighederne er mange - tag på en kort 1-2 timers tur eller få en heldagsoplevelse i Nationalpark Vadehavet. I kan fx opleve de spættede sæler i deres naturlige omgivelser eller smage på Vadehavets største delikatesse under åben himmel på en østersbanke. Skal I have en sjov og social oplevelse sammen, kan I udføre en Vadehavsdyst, hvor der konkurreres i discipliner som sandormegravning og muslingeræs. Få inspiration her.

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk


Privatlivspolitik | Cookie indstillinger