Aktiviteter i vinterferien 2021


I vinterferien har vi arrangeret lidt forskellige aktiviteter på Vadehavscentret. I hverdagene vil der være dissektioner samt fremvisning af vadehavsdyr i vores naturskole. Udenfor kan man tage på skattejagt med familien.

Vi skal selvfølgelig overholde forsamlingsforbuddet på alle vores aktiviteter, derfor vil der være begrænset plads på de forskellige aktiviteter, men der sker noget hele dagen. 

 

Arrangementet er gratis ved køb af entré:
Voksen: 120 DKK
Barn (4-13 år): 50 DKK
Barn (0-3 år): gratis

 

Offentlige ture i uge 7

Til vinterferien har vi også arrangeret en masse offentlige ture. Vær dog opmærksom på at vi er bundet af forsamlingsforbuddet på 10 person, derfor er der kun få billetter tilgængeligt på de enkelte ture.

Lørdag d. 13. feb.: Den lille østerstur

Søndag d. 14. feb.: Østerssafari

Tirsdag d. 16. feb.: Den lille østerstur

Onsdag d. 17. feb.: Vadehavsmad

Torsdag d. 18. feb.: Mandø-østers

Lørdag d. 20. feb.: Østerssafari

Lørdag d. 20. feb.: Østers og bål

Søndag d. 21. feb.: Østerssafari

Søndag d. 21. feb.: Mandø-østers 

 

 

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk