Vinterferien 2022


I vinterferien undersøger vi plastikforurening i Vadehavet. Hvor kommer plastikken fra? Hvordan påvirker det dyrelivet? Og hvad kan vi gøre ved problemet? Naturvejlederen står klar med plastik-aktiviteter og forsøg i Himmelrummet mellem kl 10.30 og 14 på alle hverdagene.

Hvis du besøger Vadehavscentret tirsdag, onsdag eller torsdag, kan du også deltage i en plast-tur, hvor du sammen med naturvejlederen går til Vadehavet og indsamler affald. Billetter til turen købes via turkalenderen her på hjemmesiden.

 

Aktiviteterne i Himmelrummet er gratis ved køb af entré:
Voksen: 120 DKK
Barn (4-13 år): 50 DKK
Barn (0-3 år): gratis

 

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk