Videregående uddannelser


Undervisning i Vadehavet

VADEHAVSCENTRET byder på en række undervisningsmuligheder omhandlende naturen og kulturen i Nationalpark Vadehavet. Få eksempelvis en forståelse for betydningen af invasive arter i et økosystem på en tur til en stillehavsøstersbanke 3 km ude i Vadehavet. Eller oplev et af Danmarks største rovdyr - den spættede sæl, og få et indblik i forvaltningen af denne pelsede fiskeæder.

Al undervisning varetages af uddannede biologer med et indgående kendskab til Vadehavet. Mulighederne for undervisning er mange, og vi skræddersyer gerne et forløb efter Jeres ønsker!

Find eventuelt inspiration i vores forløb til ungdomsuddannelser. Eller ring til en naturvejleder, så lægger de et program der passer ind i jeres interesseområde.

Projekt eller Praktik?

Er du biologistuderende eller studerer du turisme, så er det muligt at bruge VADEHAVSCENTRET som udgangspunkt for et projektarbejde. Det er også muligt at komme i praktik som fx. formidler. Ring eller skriv til os hvis du er interesseret.

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk


Privatlivspolitik | Cookie indstillinger