Forplejning


Vi kan tilbyde personlig tilpasset forplejning. Vores køkkenpersonale kan lave lækker mad, som kan spises i vores rummelige caféområde. Men der er mange alternative løsninger. Vi kan arrangere spisning i mange forskellige versioner. Så ring, og hør køkkenpersonalet om, hvilke muligheder vi kan tilbyde til dit firmaevent. Tager man for eksempel på en af vores ture, kan vi arrangere mad på stedet. Blandt de mere eksotiske bespisningsmuligheder er bålmaden, som typisk forekommer i forbindelse med vores vadehavsture. Her kan man selv samle sin mad i vadehavet og tilberede den på vores bålplads. Her er der blandt andet mulighed for eksempelvis at lave bålbrød med blæretang. Bålmaden findes også i en deluxe-version, hvor vi henter kokke ind til tilberedningen af lækker vadehavsmad. På en Sort sol tur vil der være mulighed for at spise sandwich i marsken. Og på Mandø-turene kan vi sørge for madpakke til bussen. Alternativt kan vi arrangere spisning på en af områdets restauranter. Vi kender alle mulighederne, så hvis du har en idé, skal vi nok gøre vores bedste for, at den bliver til virkelighed.

Ring til VADEHAVSCENTRET på tlf.nr. 7544 6161 for nærmere aftale.

VADEHAVSCENTRET - porten til UNESCO Verdensarv er velkomsten til VADEHAVET.


Med arkitekt Dorte Mandrups helt enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Læs mere

VADEHAVSCENTRET
med på Instagram


Okholmvej 5 • Vester Vedsted • 6760 Ribe • DK • Tlf. 75 44 61 61 • CVR .: 24245861 • info@vadehavscentret.dk


Privatlivspolitik | Cookie indstillinger